Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23011
Назва: Підготовка до іспитів з теорії та практики перекладу
Автори: Черняк, Оксана Павлівна
Круглій, Олена Ростиславівна
Бібліографічний опис: Черняк О. П., Круглій О. Р. Підготовка до іспитів з теорії та практики перекладу : для студентів факультету міжнародних відносин. Луцьк, 2023. 47 с.
Дата публікації: 27-вер-2023
Дата внесення: 9-лис-2023
Країна (код): UA
УДК: 811.111’25(075.8)
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання підготовлено з метою систематизації й удосконалення знань здобувачів освітнього рівня бакалавр закладів вищої освіти при підготовці до державної атестації з Теорії та практики перекладу. Видання складається з семи п’яти розділів, три з яких містять тестові завдання для систематизації теоретичних знань та практичних навичок, здобутих під час вивчення ОК Теорія та практики перекладу. Два розділи містять тексти суспільно-політичного спрямування для перекладу з української мови на англійську і навпаки. Призначено для студентів освітнього рівня бакалавр факультету міжнародних відносин, а також усіх здобувачів освіти, які прагнуть узагальнити свої знання з Теорії та практики перекладу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/23011
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
підготовка.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.