Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22914
Назва: Практикум перекладу
Автори: Жулінська, Майя Олександрівна
Бібліографічний опис: Жулінська М. О. Практикум перекладу : збірник текстів для самостійної роботи [для студентів V курсу факультету міжнародних відносин] / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов та перекладу. Луцьк : Вид-во ПП Іванюк В. П., 2023. 67 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 20-жов-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Вид-во ПП Іванюк В. П.
УДК: 81’25(076)
Короткий огляд (реферат): Основна мета навчально-методичного видання – формування і практичне застосування компетенцій в галузі перекладу, підготовка перекладача високої кваліфікації, здатного виконувати усі головні види перекладацької діяльності з текстами різної спрямованості. Навчально-методичне видання містить тексти різної тематики: економічні, громадсько-політичні, науково-технічні, а також ділові папери і юридичні документи. Навчально-методичне видання складається з 4 частин: Texts in English for translation, Texts in Ukrainian for translation, Speeches and Documents. Перша частина, яка містить англійські тексти, розділена на 4 розділи за різною тематикою: Human Rights, Ecology, Economy, Politics. Друга частина складається з невеликих за об’ємом текстів українською мовою. Третя частина містить промови відомих політичних діячів. У четвертій частині запропоновано юридичні документи та ділові папери англійською та українською мовами. Всі тексти у навчально-методичному виданні є автентичними і вибрані з оригінальних провідних англомовних та україномовних джерел. Навчально-методичне видання призначене для самостійної і індивідуальної роботи студентів V курсу факультету міжнародних відносин при вивченні дисципліни “Практикум перекладу”, програмою якої передбачена робота над розвитком і вдосконаленням у студентів мовної і перекладацької компетенції відповідно до їхньої спеціальності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22914
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod3.pdf780,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.