Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22863
Назва: Енергоощадна економіка
Автори: Павлова, Олена Миколаївна
Павлов, Костянтин Володимирович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, д.е.н., професор
Волинський національний університет імені Лесі Українки, д.е.н., професор
Бібліографічний опис: Павлова О. М., Павлов К. В. Енергоощадна економіка: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи . Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки, 2023. 46 с.
Дата публікації: вер-2023
Дата внесення: 3-жов-2023
Країна (код): UA
УДК: 330.342:574.4(072)
Теми: енергоощадна економіка
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента: «Енергоощадна економіка» для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка освітньо-професійної програми Економіка довкілля і природних ресурсів, денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 051 Економіка.
Опис: Навчальна дисципліна «Енергоощадна економіка» ґрунтується на поєднанні теоретичних знань i прикладних аспектів раціонального використання енергетичних ресурсів. Енергоощадна економіка це сукупність галузей господарства, що вивчають і використовують енергетичні ресурси з метою створення, трансформації, передавання і ефективного розподілу енергії. Якісний розподіл енергетичних ресурсів країни, їх раціональне використання, проблеми та труднощі які можуть виникати у даному секторі, усе це включає в себе даний курс. Освітній компонент «Енергоощадна економіка» за освітньо-професійною програмою Економіка довкілля і природних ресурсів, другого (магістерського) рівня вищої освіти відбувається на 2 курсі у 1 семестрі. Вона є важливою складовою навчальною процесу за програмою підготовки магістра.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22863
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
enerh_ekonomika.pdf951,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.