Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22810
Назва: Навчальна професійно-розвивальна практика
Автори: Іванашко, Оксана Євгенівна
Гошовська, Дарія Тарасівна
Бібліографічний опис: Іванашко О. Є., Гошовська Д. Т. Навчальна професійно-розвивальна практика : силабус навчальної практики підготовки освітнього ступеня Магістр спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2023. 15 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 18-вер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: навчальна практика
професійно-розвивальна
Короткий огляд (реферат): Метою Навчальної професійно-розвивальної практики є ознайомлення і закріплення знань здобувачів освіти магістратури з питань організації і форм здійснення навчально-виховного процесу у закладі вищої освіти, його наукового та навчально-методичного забезпечення; формування вмінь і навичок опрацювання активних методів супроводу в освіті. Навчальна професійно-розвивальна практика орієнтована на самостійне (та під керівництвом компетентного викладача кафедри) пізнання студентом особливостей організації освітньо-наукового процесу у ЗВО. Вона забезпечує зв’язок між теоретичною підготовкою психологів та їх практичним професійним становленням в напрямі формування відповідних вмінь. Навчальна професійно-розвивальна практика для здобувачів освіти-магістрів реалізується як атрибут освітньої діяльності, що надає цілеспрямованому процесу виховання і навчання системного попереджувального характеру; сприяє виробленню молоддю ціннісного ставлення до себе та власної діяльності, природи і суспільства, допомагає розкриттю внутрішнього потенціалу особистості, її самореалізації та набуттю нею ключових професійних компетентностей та життєвих компетенцій в професійній реалізації особистості. А також передбачає оволодіння технічними прийомами організації навчально-науково-виховного процесу у ЗВО, як професіонала у галузі психології, здатного навчатися впродовж життя, діяти в змінних соціальних умовах відповідно до загальнолюдських цінностей, вміти досягати успіху в реалізації своїх здібностей і можливостей, реалізуючи як життєві так і професійні компетентності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22810
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
navch_prof_prakt.pdf419,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.