Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22790
Назва: Медитативний аутотренінг
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Бібліографічний опис: Коць М. О. Медитативний аутотренінг : силабус вибіркового освітнього компонента підготовки магістра спеціальності 053 «Психологія» освітньо-професійної програми «Психологія» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2023. 13 с.
Дата публікації: 30-сер-2023
Дата внесення: 13-вер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: психічне здоров’я
саморегуляція
методика аутотренінгу
Короткий огляд (реферат): В освітньому компоненті (ОК) представлено програму, яка передбачає послідовність та наступність у вивченні навчального матеріалу протягом і зорієнтована на формування стійких знань, навичок та вмінь, необхідних для саморегуляції психоемоційного стану людини, сприяння на цій основі виробленню психологічної готовності до кваліфікованої фахової діагностичної, консультативної та корекційної діяльності психолога. Метою вивчення ОК «Медитативний аутотренінг» є: формування у здобувачів освіти сучасного уявлення про використання здоров’язбережувальних психотехнологій у практичній діяльності. Завданнями вивчення ОК «Медитативний аутотренінг» є теоретична і практична підготовка здобувачів освіти з наступних питань: – формування уявлень про психічне здоров’я та способи його відновлення; – систематизація знань про саморегуляцію та способи саморегуляції. - практичне опанування методикою аутотренінгу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22790
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
medyat_autotren_syl.pdf453,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.