Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22787
Назва: Інноваційне та соціальне підприємництво: методичні вказівки до практичних та семінарських занять
Автори: Бортнік, Світлана Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Бортнік С. М. Інноваційне та соціальне підприємництво: методичні вказівки до практичних та семінарських занять для студентів денної та заочної форм навчання для підготовки бакалавра галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» . Луцьк: 2022. 56 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 12-вер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: інноваційне підприємництво
соціальне підприємництво
соціальна відповідальність інноваційного підприємництва
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять плани підготовки до семінарських занять, перелік питань для перевірки знань з кожної теми, комплекс дискусійних питань та творчих завдань, а також комплекс практичних письмових робіт аналітичного, дослідницького та прикладного змісту, призначених для розвитку творчої активності студентів, стимулювання їх науково-дослідної та самостійної роботи над темами курсу. Основна увага приділяється практичній підготовці до занять, здачі іспиту та перевірці ступеня опанування форм, методів і процесу здійснення інооваційного та соціального підприємництва. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Опис: Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт та підготовки до семінарських занять студентів економічних спеціальностей з метою підготовки до іспиту, формування та перевірки системи знань з інноваційного та соціального підприємництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22787
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ISP_pr.pdf671,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.