Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22786
Назва: Інноваційне та соціальне підприємництво: курс лекцій
Автори: Бортнік, Світлана Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Бортнік С. М. нноваційне та соціальне підприємництво: курс лекцій для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», галузі знань – 07 управління та адміністрування. Луцьк: 2022. 220 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 12-вер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 338.22:005.342:004
Теми: інноваційне підприємництво
соціальне підприємництво
соціальна відповідальність інноваційного підприємництва
Короткий огляд (реферат): У даному курсі розглядаються сутність і суб'єкти інноваційного та соціального підприємництва. Представлені види інноваційної діяльності, розглянуті динаміка і тенденції інноваційної активності. Викладено зарубіжний досвід інноваційного та соціального підприємництва. Окрему увагу приділено конкуренції підприємців і соціальній відповідальності інноваційного підприємництва. Представлені загальна стратегія розвитку інноваційного та соціального підприємництва, взаємозв'язок інноваційного партнерства і інтерпартнерства. Розглядаються питання управління трудовим потенціалом інноваційних підприємств, фінансування інноваційної діяльності. Викладені особливості маркетингу, виникнення та попередження ризиків в інноваційному та соціальному підприємництві. Показано взаємодію підприємств з кредитними організаціями, застосування кластерних моделей в інноваційному та соціальному підприємництві.
Опис: Курс лекцій призначений для студентів економічних спеціальностей з метою формування системи знань щодо організації та управління процесами підприємництва з метою вирішення або пом'якшення соціальних проблем суспільства на умовах самоокупності, інноваційності та стійкості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22786
Тип вмісту: Course of lectures
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ISP_kl.pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.