Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22784
Title: Соціально-економічне проектування: методичні вказівки до самостійної роботи
Authors: Бортнік, Світлана Миколаївна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Бортнік С. М. Соціально-економічне проектування: методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів освіти денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань – 05 Соціальні та поведінкові науки. Луцьк: 2023. 74 с.
Issue Date: 2023
Date of entry: 12-Sep-2023
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
UDC: 352:331.103.244
Keywords: Сучасні підходи до соціального проектування
Концептуальна модель соціально-економічного проекту
Моніторинг соціально-економічних проектів
Abstract: Методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів економічних спеціальностей з метою підготовки до іспиту, формування та перевірки системи знань з соціально-економічного проектування. Методичні вказівки містять тестові завдання до кожної теми курсу, перелік питань для перевірки знань з кожної теми, комплекс питань та завдань, опрацювання яких не передбачено на аудиторних заняттях, а також комплекс практичних письмових завдань аналітичного, дослідницького та прикладного змісту, призначених для розвитку творчої активності студентів, стимулювання їх науково-дослідної та самостійної роботи над темами курсу. Основна увага приділяється практичній підготовці до занять, здачі іспиту та перевірці ступеня опанування форм, методів і процесу здійснення соціально-економічного проектування.
Description: Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22784
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sepr_metvk_sr.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.