Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22766
Назва: Психологія агресії і насильства
Автори: Кульчицька, Анна Валеріївна
Бібліографічний опис: Кульчицька А. В. Психологія агресії і насильства : силабус вибіркового освітнього компонента підготовки магістра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія : для денної форми навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2023. 9 с.
Дата публікації: 30-сер-2023
Дата внесення: 11-вер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: агресія
насильство
булінг
жертва
Короткий огляд (реферат): Мета і завдання освітнього компоненту полягають у формуванні комплексного уявлення про агресію і насильство, про сутність й особливості та передумови агресивних і насильницьких дій, в ознайомленні із психологічними інструментами діагностики та технологіями попередження насильства та агресії в суспільстві, в тому числі, в сім’ї та школі і набуття студентами професійно-консультативної ідентичності. Вивчення освітнього компонента передбачає розкриття сутності понять агресії і насильства в контексті психологічної теорії і практики. До програми освітнього компоненту включені теми, що стосуються теоретико-методологічних засад і категоріально-понятійного апарату, психологічних проблем та передумов виникнення агресії і насильства, прикладні аспекти застосування діагностичних і корекційних інструментів з метою запобігання і подолання агресивних і насильницьких дій. Курс передбачає зосередження на питаннях домашнього та гендерно зумовленого насильства, а також агресії і насильства у дітей і підлітків. Окрема увага приділяється питанню психології жертви агресії і насильства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22766
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
agres_syl.pdf492,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.