Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22717
Назва: Сучасна література з методикою викладання (Частина 1)
Автори: Лавринович, Лілія Богданівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Сучасна література з методикою викладання (Частина1) : методичні рекомендації до виконання практичних завдань і самостійної роботи підготовки магістра галузі знань 03 Гуманітарні науки спеціальності 035 Філологія (Українська мова і література) освітньо-професійної програми Українська мова та література. Світова література / Уклад. Л. Б. Лавринович ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет філології та журналістики, кафедра теорії літератури та зарубіжної літератури. Луцьк, 2023. 62 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 5-вер-2023
Країна (код): UA
УДК: 378.147:821
Теми: сучасна зарубіжна література
методичні рекомендації
методика викладання літератури
аналіз художнього твору
Короткий огляд (реферат): Курс «Сучасна література з методикою викладання (Частина 1)» передбачає вивчення основних художніх явищ зарубіжної літератури межі ХХ–ХХІ ст. у країнах Європи, Північної та Південної Америки, Азії, Австралії, Африки. Його предметом є яскраві риси сучасного літературного процесу, ідейно-тематичні особливості та ознаки поетики зарубіжної літератури останніх десятиліть. Дисципліна має практичне спрямування: аналіз творчості визначних сучасних авторів і методика роботи з їхньою творчістю в літературознавчому циклі дисциплін у вищій школі. Основний об’єкт вивчення – творчість яскравих, знакових постатей сучасного літературного процесу за кордоном, аналіз їхніх творів як цілісних і завершених феноменів та в загальному культурно-філософському та національному контекстах, жанрово-стильові риси творів, основні тенденції образотворення в художній літературі межі тисячоліть та індивідуальні авторські техніки, зреалізовані у творах конкретних письменників (Дж. М. Кутзее, К. Ішіґуро, К. Маккарті, М. Зузак, Дж. Бойн, Ж.-М. Г. Ле Клезіо, А. Барікко, Ж. Сарамаґо, Ю. Ґордер, Т. Транстремер, О. Памук, Цзян Жун, М. Павич, О. Токарчук, В. Шабловський та ін.); а також форми і методи авдиторної та позаавдиторної роботи із їхньою творчістю в літературознавчому циклі дисциплін у ЗВО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22717
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SLMV_metod2023.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.