Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22691
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління проєктами/Проєктний менеджмент»
Автори: Сидорук, Марта Валеріївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проєктами
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління проєктами/Проєктний менеджмент» : для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх форм навчання та галузей знань / уклад. М. В. Сидорук ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра міжнародних економічних відносин та управління проєктами. Луцьк, 2023. 32 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 1-вер-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: управління проєктами
проєктний менеджмент
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах трансформації економіки, формування конкурентоспроможних територіальних громад, поглиблення процесів інтеграції відбуваються зміни в усіх сферах суспільного життя. Потужним інструментом здійснення цілеспрямованих змін виступають інструменти й методики управління проєктами, практика застосування яких уже результативно зарекомендувала себе в усіх сферах суспільного життя. В контексті формування конкурентоспроможного випускника на ринку праці, освоєння знать та вмінь у межах курсу «Управління проєктами/Проєктний менеджмент» (далі – курс) виступає доданою вартістю, адже за результатами опитування Організації економічного співробітництва та розвитку, управління проєктами є однією з десяти базових компетенцій, якою повинен володіти сучасний випускник закладу вищої освіти. Вивчення дисципліни «Управління проєктами/Проєктний менеджмент» передбачає формування у студентів системи знань і вмінь, скерованих на розв’язання практичних проблем методом проєктного підходу із застосуванням основних теоретико-методичних, організаційно-практичних знань з управління проєктами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22691
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rek.pdf534,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.