Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22657
Title: Українська мова. Синтаксис простого та складного речення
Authors: Каптур, Галина Антонівна
Affiliation: Волинський національний університет Імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Каптур Г. А. Українська мова. Синтаксис простого та складного речення: практикум для поточного та підсум. контролю знань здобувачів освіти спец. 013 Початкова освіта. Луцьк, 2023. 53 с.
Issue Date: 2023
Date of entry: 28-Aug-2023
UDC: 811.161.2 (076)
Abstract: У пропонованому навчально-методичному виданні вміщено тестові завдання для закріплення найважливіших теоретичних положень синтаксису сучасної української літературної мови. Наведені завдання мають різноманітний характер. Практикум може бути використаний як для систематичної перевірки засвоєння кожної окремої теми, так і для підсумкового контролю знань синтаксису сучасної української мови. Поряд із традиційними завданнями та питаннями запропоновано і такі, які відображають новітні тенденції у вивченні синтаксичних одиниць та явищ. Практикум сприятиме організації самостійної роботи студентів, допоможе їм виробити й удосконалити навички та вміння, необхідні для роботи у Новій українській школі .
Description: Практикум призначений для здобувачів освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 013 Початкова освіта.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22657
Content type: Handbook
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FP)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kaptur_syntaksys.pdf720,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.