Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22604
Назва: Теорія мови та лінгводидактика вищої школи
Автори: Межов, Олександр Григорович
Мірченко, Микола Васильович
Бібліографічний опис: Межов О. Г., Мірченко М. В. Теорія мови та лінгводидактика вищої школи : методичні рекомендації для підготовки магістрів спеціальності 035 Філологія освітньо-професійної програми Українська мова та література. Світова література / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет філології та журналістики, кафедра української мови. Луцьк : ФОП Іванюк В. П., 2023. 54 с.
Дата публікації: 2023
Дата внесення: 19-лип-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ФОП Іванюк В. П.
УДК: 811.161.2:37.02(072)
Короткий огляд (реферат): Посібник містить методичні рекомендації для самостійного вивчення тем дисципліни, питання для обговорення на практичних заняттях, рекомендовану для опрацювання літературу, питання й завдання для самоконтролю, які дадуть змогу студентам закріпити найважливіші теоретичні питання курсу, допоможуть їм виробити й удосконалити фахові компетентності. Подано також питання для підсумкового контролю, список основної та додаткової літератури до курсу, інтернет-ресурси. Навчально-методичне видання слугуватиме в організації практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи магістрів спеціальності 035 Філологія, освітньо-професійної програми Українська мова та література. Світова література, а також здобувачів вищої освіти інших спеціальностей, які пізнають теорію й лінгводидактичні засади навчання мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22604
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teor_mov_lingvodyd23.pdf714,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.