Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22499
Назва: Тести як засіб оцінювання рівня засвоєння студентами професійної термінології в курсах «Загальна цитологія та гістологія» та «Українська мова за професійним спрямуванням»
Автори: Омельковець, Руслана Степанвна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Омельковець Р. С., Омельковець Я. А. Тести як засіб оцінювання рівня засвоєння студентами професійної термінології в курсах «Загальна цитологія та гістологія» та «Українська мова за професійним спрямуванням». Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах : тези доп. I міжнародної науково- практичної інтернет-конференції, [28-29 травня 2020 р.]. Дніпро, 2020. [Т. 2]. С. 149–152.
Дата публікації: тра-2020
Дата внесення: 26-чер-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Дніпро
Теми: тести
професійна термінологія
цитологія
гістологія
українська мова
Короткий огляд (реферат): Проаналізувано ефективність застосування тестів для оцінювання знань цитологічної та гістологічної термінології студентами медико-біологічного факультету. Матеріалом дослідження слугували результати поточного та підсумкового контролю знань із дисциплін «Загальна цитологія та гістологія», «Українська мова за професійним спрямуванням», отримані шляхом комп’ютерного (78%) й письмового (22%) тестувань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22499
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_merged (1).pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.