Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22375
Назва: Педагогічна та організаційна майстерність. Методика і практикум роботи з аматорським музичним колективом (диригування оркестром народних інструментів)
Автори: Кучерук, Володимир Феофілович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Кучерук В. Педагогічна та організаційна майстерність. Методика і практикум роботи з аматорським музичним колективом (диригування оркестром народних інструментів) : хрестоматія з обов’язкової ОК «Педагогічна майстерність. Методика і практикум роботи з аматорським музичним колективом» / В. Кучерук. – Одеса : Олді+, 2023. – 230 с.
Дата публікації: тра-2023
Дата внесення: 2-чер-2023
Видавництво: Олді+
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Одеса
УДК: 78.087.5:785.1:78.071.2(075.8)
Теми: диригентське мистецтво
диригування
оркестр народних інструментів
партитури
клавіри
музичний колектив
методика
практикум
аранжування
оркестрові твори
мелодія
пісня
вступ
опера
козачок
танці
марш
щедрик
сюїта
мандри
Гулак-Артемовський
Леонтович
Скорик
Дремлюга
Короткий огляд (реферат): У навчальному виданні запропоновані оркестрові партитури та клавіри до них створені в основному автором, що значно допоможе при спільній роботі викладача та здобувача вищої освіти. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності «Музичне мистецтво» при вивченні обов’язкових ОК «Методика і практикум роботи з аматорським музичним колективом», «Організація роботи аматорського музичного колективу», «Вокально-оркестровий клас» та вибіркових ОК «Основи диригування» й «Диригентська техніка», а також працівникам закладів культури і мистецтв.До хрестоматії увійшли одинадцять оркестрових творів (аранжовані, в основному, автором видання), що пройшли апробацію в оркестрі народних інструментів факультету культури і мистецтв ВНУ імені Лесі Українки, фортепіанні клавіри, творчі портрети композиторів та список використаних джерел.
Опис: Твори навчального видання можуть бути використані як в роботі з оркестром народних інструментів, так і на індивідуальних заняттях з Основ диригування, Оркестрового диригування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22375
ISMN: 979-0-9007196-4-5
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
obkladynka.jpg4,32 MBJPEGПереглянути/відкрити
kusheryk_pedmaistern.pdf5,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.