Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22302
Title: Психологія опанувальної поведінки : методичні рекомендації до практичних занять
Authors: Іванашко, Оксана Євгенівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогічної і вікової психології
Bibliographic description (Ukraine): Психологія опанувальної поведінки : методичні рекомендації до практичних занять для підготовки студентів спеціальності 053 «Психологія» ОС «Магістр» за освітньо-професійною програмою Психологія / укладач О. Є. Іванашко ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2023. 44 с.
Issue Date: 2023
Date of entry: 1-May-2023
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
UDC: 378.016:159.9
Keywords: опанувальна поведінка
копінг-стратегії
Abstract: Важлива роль у досягненні мети та реалізації завдань курсу покладається і на самостійну роботу здобувачів освіти, внаслідок якісного виконання якої, у здобувачів освіти формуються ключові компетенції з дисципліни, а також продовжують формуватися життєві компетенції. Це в свою чергу формуватиме професійну ідентичність та чітку професійну позицію фахівця. Мета практичних занять полягає у закріпленні і поглибленні набутих теоретичних знань здобувачів освіти, опануванні навичками їх застосування при вирішенні конкретних процесуальних ситуативних питань, контролі за засвоєнням матеріалу, стимулюванні самостійної роботи щодо засвоєння основних положень та вивчення специфіки галузі психології.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22302
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Psyhol_opan_pov.pdf599,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.