Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22142
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДжігірей, К.А.-
dc.contributor.authorКузнецов, М.І.-
dc.contributor.authorТананайко, О.Ю.-
dc.contributor.authorРєзніченко, Л.С.-
dc.contributor.authorГрузіна, Т.Г.-
dc.date.accessioned2023-03-31T12:04:49Z-
dc.date.available2023-03-31T12:04:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДжігірей К.А., Кузнецов М.І., Тананайко О.Ю., Рєзніченко Л.С., Грузіна Т.Г. ЧУТЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ БІОСЕНСОРУ ДЛЯ ОЦІНКИ МЕТАБОЛІЧНОЇ АКТИВНОСТІ БАКТЕРІАЛЬНИХ КЛІТИН Escherichia coli ТА Pseudomonas fluorescens ВОЛЬТАМПЕРОМЕ ТРИЧНИМ МЕТОДОМ. Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (Луцьк, 1-3 червня 2022 року). Луцьк, 2022. С.146-147uk_UK
dc.identifier.urihttps://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/22142-
dc.format.extent146-147-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВолинський національний університет імені Лесі Українкиuk_UK
dc.titleЧУТЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ БІОСЕНСОРУ ДЛЯ ОЦІНКИ МЕТАБОЛІЧНОЇ АКТИВНОСТІ БАКТЕРІАЛЬНИХ КЛІТИН Escherichia coli ТА Pseudomonas fluorescens ВОЛЬТАМПЕРОМЕ ТРИЧНИМ МЕТОДОМuk_UK
dc.typeConference Abstractuk_UK
dc.citation.conferenceАктуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології-
dc.contributor.affiliationКиївський національний університет імені Тараса Шевченкаuk_UK
dc.contributor.affiliationКиївський національний університет імені Тараса Шевченкаuk_UK
dc.contributor.affiliationКиївський національний університет імені Тараса Шевченкаuk_UK
dc.contributor.affiliationІнститут біоколоїдної хімії ім. Ф. Д. Овчаренка НАН Україниuk_UK
dc.contributor.affiliationІнститут біоколоїдної хімії ім. Ф. Д. Овчаренка НАН Україниuk_UK
dc.coverage.countryUAuk_UK
dc.coverage.placenameЛуцькuk_UK
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми хімії, матеріалознавства та екології, 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
146-147.pdf423,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.