Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21997
Title: Ековідповідальні ініціативи готелів Луцької територіальної громади
Authors: Єрко, Ірина Володимирівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету, кандидат географічних наук
Bibliographic description (Ukraine): Єрко І. В. Ековідповідальні ініціативи готелів Луцької територіальної громади. Актуальні питання науки, освіти і суспільства: теорія і практика : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (м. Умань, 28 жовтня 2022 р.): у 2 ч. Умань: ЦФЕНД, 2022. Ч. 2. С. 76–77.
Conference/Event: Актуальні питання науки, освіти і суспільства: теорія і практика
Issue Date: 28-Oct-2022
Date of entry: 14-Mar-2023
Publisher: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Country (code): UA
UDC: 338.488.2:640.4(477.82-72)
Keywords: туризм
готель
екологічні ініціативи
Луцька територіальна громада
Волинська область
Page range: 76-77
Abstract: У період, коли питання екологічності та раціонального використання природніх ресурсів постає досить гостро, важливим є провадження екологічних ініціатив та підтримка сталого розвитку туризму. До найбільш поширених екологічних ініціатив можемо віднести: використання тільки екологічних матеріалів від будівництва до інтер’єру, меблів; скорочення відходів, дбайливе споживання води та заощадження електроенергії; впровадження екологічної косметичної продукції; відповідальне ставлення до якості їжі та її відповідна утилізація; практика «безпаперового гостя» – скорочення використання паперу на гостя шляхом впровадження електронних підписів на реєстраційних картках, надсилання рахунків на електронну пошту замість друкованого екземпляру та надання всієї необхідної інформації через мобільні додатки, сайти та електронну пошту. В табл. 1 відображено перелік готелів Луцької територіальної громади, що приєднались до даної концепції та основні їхні інновації.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21997
References (Ukraine): 1. ТОП еко-ініціатив, які українські готелі можуть використовувати вже сьогодні URL: https://rubryka.com/article/eco-hotels/ (дата звернення: 25.10.2022)
2. Booking.com Офіційний сайт. URL: https://www.booking.com/ (дата звернення: 20.10.2022).
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Наукові роботи (FGEO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uman22.pdf567,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.