Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21927
Назва: Методичні рекомендації для практичних занять з "Організації та економіки фармації» для здобувачів освіти спеціальності 226 "Фармація, промислова фармація"
Автори: Сметаніна, Катерина Іванівна
Півнюк, Михайло Іванович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації для практичних занять з "Організації та економіки фармації» для здобувачів освіти спеціальності 226 "Фармація, промислова фармація" / уклад. К.І. Сметаніна, М.І. Півнюк. Луцьк, 2023. 173 с.
Дата публікації: лют-2023
Дата внесення: 17-лют-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 615.12:658:339.(075.8)
Теми: ОЕФ
організація та економіка фармації
управління фармацією
фармацевтична діяльність
управління фармацевтичною діяльністю
економіка у фармації
маркетинг у фармації
менеджмент у фармації
лікарський засіб
законодавство
Короткий огляд (реферат): Освітній компонент «Організація та економіка фармації» вивчається на ІУ курсі за ОПП «Фармація», належить до нормативних навчальних компонентів професійної підготовки фахівців спеціальності «226 Фармація, промислова фармація». ОК «Організація та економіка фармації» – одна з найважливіших у підготовці фахівців зі спеціальності «Фармація, промислова фармація», яка сприяє управлінсько-економічної підготовці майбутніх провізорів. Актуальність такої підготовки зумовлена зростанням підприємницької діяльності фармацевтичних організацій в умовах ринкових відносин. ОЕФ – це комплексна дисципліна, яка об’єднує три змістовних розділи: Організація діяльності аптек із забезпечення населення і закладів охорони здоров’я лікарськими засобами та товарами аптечного асортименту; Системи звітності та обліку в аптечних закладах; Основи економіки у фармації. ОЕФ належить до таких дисциплін, які неможливо вивчити та зрозуміти, не вирішуючи ситуаційних завдань за тематиками занять; не займаючись пошуком навчально-інформативних джерел; не спілкуючись із практикуючими спеціалістами фармацевтичної галузі. Тому у методичних рекомендаціях зроблений наголос на самостійній підготовці студентів до тематики заняття, закріпленні набутих навичок в ході практичного заняття за вирішенням певного роду складних ситуаційних моментів, які можуть бути присутніми у практиці роботи завідувача (начальника, директора тощо) аптечного структурного підрозділу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21927
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
oefh.pdf3,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.