Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21926
Назва: Методичні рекомендації для практичних занять з "Соціальної фармації" для здобувачів освіти спеціальності 226 "Фармація, промислова фармація"
Автори: Сметаніна, Катерина Іванівна
Півнюк, Михайло Іванович
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації для практичних занять з "Соціальної фармації" для здобувачів освіти спеціальності 226 "Фармація, промислова фармація" / уклад. К.І. Сметаніна, М.І. Півнюк. Луцьк, 2023. 95 с.
Дата публікації: січ-2023
Дата внесення: 17-лют-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Ідентифікатор ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0040-2096
УДК: 615.12(075.8)
Теми: соціальна фармація
фармація
якість життя
фармацевтична допомога
лікарський засіб
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складаються з 2-ох змістових модулів та представлені 7-ма темами для практичної роботи студентів. Працюючи за вказаними методичними рекомендаціями, здобувачі освіти зможуть оволодіти спеціальними знаннями та навичками з теоретичних основ соціальної політики у забезпеченні населення лікарськими засобами та виробами медичного призначення; використання нормативно-правової бази з питань регулювання соціальних та економічних аспектів провадження фармацевтичної діяльності; проведення комплексного аналізу основних соціально-економічних показників ефективності фармацевтичного забезпечення населення; дотримання основних принципів соціальної відповідальності при здійсненні професійної діяльності фахівцями у фармацевтичному секторі галузі охорони здоров’я.
Опис: Рекомендовані студентам У курсу навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» другого (магістерського) рівня для роботи на заняттях з ОК «Соціальна фармація».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21926
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
socfharm.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.