Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21760
Назва: Етика і деонтологія у фармації: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи
Автори: Сметаніна, Катерина Іванівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Сметаніна К.І. Етика і деонтологія у фармації: методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 226 «Фармація. Промислова фармація» / Катерина Іванівна Сметаніна.- Луцьк: Вид-во "Волиньполіграф", 2021.- 30 с.
Дата публікації: сер-2021
Дата внесення: 27-січ-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 615.1:174(072)
Теми: етика і деонтологія
фармація
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з етики і деонтології у фармації включають зміст курсу, тематичні плани практичних занять і самостійної роботи, основні вимоги і теоретичні питання для підготовки до занять, тематику рефератів, список рекомендованої літератури (основної, допоміжної та інформаційних ресурсів). Рекомендовані студентам І курсу для самостійної підготовки та опанування курсу навчальної програми дисципліни «Етика і деонтологія у фармації» Навчальна дисципліна «Етика і деонтологія у фармації» є необхідною складовою частиною підготовки магістра фармації. Вона вивчає етичні норми і основи деонтологічної поведінки, які використовуються фармацевтичними фахівцями у професійному спілкуванні з пацієнтами (відвідувачами аптек), лікарями, медсестрами, колегами, представниками інших фармацевтичних організацій та допомагають вижити аптечній структурі в конкурентному середовищі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21760
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
etyka_metr.pdf16,49 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.