Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21751
Назва: Методичні рекомендації для лабораторних занять з токсикологічної та судової хімії (Модуль 1)
Інші назви: модуль 1 - токсикологічна хімія
Автори: Кучер, Михайло Михайлович
Сметаніна, Катерина Іванівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до лабораторних занять з токсикологічної та судової хімії (Модуль 1) / укладачі: М. М. Кучер, К. І. Сметаніна. Луцьк: ВНУ ім. Лесі Українки, 2022. 129 с.
Дата публікації: січ-2023
Дата внесення: 26-січ-2023
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 615.9:54(072)
Теми: токсикологічна та судова хімія
фармація
Короткий огляд (реферат): Модуль 1 структурований у 2 змістових модулі, що передбачає вивчення 10 основних тем освітнього компоненту «Токсикологічна та судова хімія». Змістовий модуль 1 розглядає питання: основи токсикологічної хімії та хіміко-токсикологічного аналізу; основні закономірності поведінки отруйних речовин в організмі; складання плану судово-токсикологічного дослідження; токсикологічна характеристика та методи хіміко-токсикологічного аналізу групи отруйних речовин, які ізолюються з біологічного матеріалу настоюванням досліджуваних об’єктів водою (мінеральні кислоти, луги та їх солі) та отрут, які ізолюються з біологічного матеріалу дистиляцією з водяною парою (леткі речовини); особливості проведення газохроматографічного дослідження в токсикологічній та судовій хімії. Змістовий модуль 2 акцентує увагу на розгляді: токсикологічна характеристика та методи хіміко-токсикологічного аналізу групи отруйних речовин, які ізолюються з біологічного матеріалу мінералізацією (метали); дослідження на вміст отруйних сполук. Вказані методичні рекомендації дозволяють покращити освітній процес, опанувати навичками з токсикологічного аналізу. Використовуються на лабораторних заняттях за вказаною освітньою компонентою. Для студентів ІУ курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація».
Спонсорська підтримка: за власні кошти
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21751
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FChem)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tschem_mr.pdf3,43 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.