Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21615| Назва: | Характеристика цінової політики закладів готельно-ресторанного господарства Луцької територіальної громади |
| Автори: | Єрко, Ірина Володимирівна |
| Приналежність: | Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри туризму та готельного господарства географічного факультету, кандидат географічних наук |
| Бібліографічний опис: | Єрко І. Характеристика цінової політики закладів готельно-ресторанного господарства Луцької територіальної громади. Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної, туризмологічної та екологічної науки : III Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 30-літтю утворення кафедри географії України і туризму Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка (4–5 жовтня 2022 р.). Тернопіль, 2022. С. 99-101. |
| Конференція/захід: | Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної, туризмологічної та екологічної науки |
| Дата публікації: | 5-жов-2022 |
| Дата внесення: | 28-гру-2022 |
| Видавництво: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка |
| Країна (код): | UA |
| Теми: | цінова політика Луцька територіальна громада підприємства готельного господарства готель заклади готельно-ресторанного господарства ранжування готелів |
| Діапазон сторінок: | 99-101 |
| Короткий огляд (реферат): | На сучасному етапі розвитку ринкових відносин ціна на готельні послуги – це сума тих коштів, які споживач віддає за право володіння певними товарами чи послугами, вважається найважливішим засобом реалізації маркетингової, фінансової та загально економічної стратегії розвитку діяльності підприємств як на національному, так і на міжнародному готельному ринку. Цінова політика являє собою встановлений порядок розрахунку ціни за послугу в залежності від конкретних умов її виконання. У зв'язку з тим, що в готельному бізнесі застосовується вільне ринкове ціноутворення, кожне готельне підприємство розробляє свої правила призначення тієї чи іншої цінової політики. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21615 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.booking.com/ |
| Перелік літератури: | 1. Агафонова Л. Г., Агафонова О. Є. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: Ціноутворення, конкуренція, державне регулювання : Навч. посібник. К., 2002. 358 с. Booking.com Офіційний сайт. URL: https://www.booking.com/ (дата звернення: 03.06.2022). |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи (FGEO) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tsiny_hotel.pdf | 317,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.