Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21532
Назва: Арт-техніки активізації внутрішніх ресурсів людини
Автори: Розмирська, Юлія Анатоліївна
Бібліографічний опис: Розмирська Ю. А. Арт-техніки активізації внутрішніх ресурсів людини : силабус нормативного освітнього компонента підготовки магістра галузь знань: 05 соціальні та поведінкові науки спеціальності: 053 Психологія освітньо-професійна програма: Психологія / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2022. 9 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 12-гру-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: арт-техніки
Короткий огляд (реферат): Привабливість цього курсу полягає в тому, що в результаті здобувачі освіти мають знати що арт-терапія виконує багато різних функцій: • полегшує контакт з лікарем, психологом, психотерапевтом; • дає розуміння і вихід неусвідомлених почуттів; • сприяє діагностиці завдяки інтерпретації змісту і стилю творчості; • як засіб спілкування терапевта з пацієнтом на символічному рівні; • розвиває почуття прекрасного, художні здібності і внутрішній контроль; • сприяє концентрації уваги на почуттях і їх сублімації. В освітньому компоненті представлені методи та методики роботи з власною методологією та різноманітним інструментарієм, окреслено можливості і перспективи розвитку арт-терапевтичної практики.Програма освітнього компонента «Арт-техніки активізації внутрішніх ресурсів людини» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра за спеціальністю 053 психологія освітнього ступеня магістр та є вибірковою дисципліною. Програма освітнього компонента спрямована на ознайомлення здобувачів освіти з новітніми психотерапевтичними технологіями, спрямованими на реабілітацію всіх груп населення, різні форми творчої діяльності, що мають психотерапевтичне та психопрофілактичне значення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21532
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
art_tekhn_syl.pdf378,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.