Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21376
Назва: Основи оперативно-розшукової діяльності
Автори: Чупринський, Борис Олександрович
Крикунов, Олександр Вікторович
Крутень, Андрій Володимирович
Бібліографічний опис: Чупринський Б. О., Крикунов О. В., Крутень А. В. Основи оперативно-розшукової діяльності : методичні рекомендації до спецкурсу / Волинський національний університет імені Лесі Українки, юридичний факультет, кафедра кримінального права та процесу. Луцьк, 2022. 79 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 21-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 343.9
Теми: оперативно-розшукова діяльність
правоохоронна діяльність
кримінальне провадження
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до спецкурсу «Основи оперативно-розшукової діяльності» рекомендовані для студентів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» освітнього ступеня «бакалавр». В даних рекомендаціях розглядаються поняття та завдання оперативно-розшукової діяльності в Україні, принципи оперативно-розшукової діяльності, суб’єкти оперативно-розшукової діяльності, їх правовий статус та правова основа оперативно-розшукової діяльності. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістових модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, практичні задачі до курсу, підбір навчальної та монографічної літератури як для стаціонарної, так і заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21376
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osn_ord2022.pdf759,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.