Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21374
Назва: Асоціативний словник власних особових імен
Автори: Нестерчук, Оксана Григорівна
Бібліографічний опис: Нестерчук О. Асоціативний словник власних особових імен. Dynamics of the development of world science : Abstracts of VI International Scientific and Practical Conference, 19-21 February 2020, Vancouver, Canada. 2020. С. 829–837.
Конференція/захід: Dynamics of the development of world science
Дата публікації: 19-лют-2020
Дата внесення: 21-лис-2022
Країна (код): GB
Місце видання, проведення: Vancouver, Canada
Теми: анкетування зі словами-стимулами
реакції учнів
популярність чоловічих і жіночих імен та їх варіанти
Діапазон сторінок: С. 829–837
Короткий огляд (реферат): Анкетування зі словами-стимулами, що представляють найпоширеніші православні особові імена, було роздано студентам луцьких університетів. Отримані реакції учнів на ці подразники групуються так: спочатку перераховані кровні родичі, носії імені, потім імена некровних родичів та знайомих, згодом додані імена відомих осіб, а також імена викладачів чи учнів Реакції учнів можна проаналізувати на популярність чоловічих і жіночих імен та їх варіанти на початку 21 століття, визначити, хто став їх кумиром, якими акторами та співаками милуються, читають, які фільми та телесеріали залишилися в пам’яті на довгі роки, без якого русизму вони ще не можуть обійтися, що хвилює і що викликає негативну реакцію. Запропонований словник – це невелике вікно у внутрішній світ луцьких студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21374
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Asotsiatyvnyi slovnyk.pdf272,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.