Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21371
Назва: Освітня діяльність у групах раннього віку
Автори: Дурманенко, Оксана Леонідівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Дурманенко О. Л. Д 79 Освітня діяльність у групах раннього віку : навч.-метод. посіб. Луцьк : ФОП Мажула Ю. М., 2022. 182 с.
Дата публікації: лис-2022
Дата внесення: 21-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 373.2(072) Д79
Теми: дитина
ранній вік
дошкільник
Короткий огляд (реферат): У посібнику розкрито теоретичні основи організації освітньої діяльності в групах раннього віку; проаналізовано зміст та методичні основи навчання, виховання та розвитку дітей раннього віку в сучасному закладі дошкільної освіти. Виокремлено суб’єкт-суб’єктну взаємодію сім’ї та ЗДО як обов’язкову складову організації освітньої діяльності. Розкрито роль особистості вихователя закладу дошкільної освіти (зокрема, професійну майстерність та професійну компетентність) у вихованні дитини раннього віку. Запропоновано алгоритм оцінювання якості освітньої діяльності в закладі дошкільної освіти. Для педагогічних працівників ЗДО, батьків, викладачів, студентів та всіх, хто цікавиться проблемами підготовки майбутніх вихователів та практичною організацією освітньої діяльності в ЗДО в цілому й зокрема у групах раннього віку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21371
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
durmanenko.pdf2,37 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.