Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21356
Назва: Pioneer B2 : тренувальні вправи для студентів I-II курсів факультету міжнародних відносин
Автори: Печко, Ніна Миколаївна
Бібліографічний опис: Печко Н. М. Pioneer B2 : тренувальні вправи для студентів I-II курсів факультету міжнародних відносин : навчально-методичне видання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов та перекладу. Луцьк, 2022. 56 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 21-лис-2022
Видавництво: Волинський національний універсітет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 811.111'25(072)
Теми: методичні рекомендації
тренувальні вправи
англійська мова
Pioneer Student's Book
Короткий огляд (реферат): Методичне видання розроблене відповідно до програми викладання академічної дисципліни «Перша іноземна мова (англійська)» для студентів першого та другого курсів факультету міжнародних відносин. Методичні рекомендації містять додатковий дидактичний матеріал до основного робочого підручника (Pioneer B2) та скеровані на формування та удосконалення лексичної та граматичної навички за матеріалом підручника, розвиток перекладацьких компетентностей на базі активної лексики, що, безумовно, є складовою частиною фахової підготовки студентів-міжнародників та усіх тих, хто цікавиться вивченням англійської мови. Методична розробка складається з двох основних частин – тренувальної та контрольної. Перша охоплює 12 модулів, що відповідають структурі підручника, та скеровані на засвоєння активної лексики та розвитку перекладацьких вмінь, вживання ідіоматичних виразів та фразових дієслів. Тренувальні вправи складені з урахуванням фахової специфіки студентів-міжнародників, містять релевантний навчальний матеріал та відповідають рівню викладання англійської мови як першої іноземної у вищій школі. Зразки контрольно-модульних робіт, які містяться у другій частині видання, покликані реалізувати ефективний тестовий контроль знань студентів з даного предмету.Навчально-методичне видання призначене для молодших курсів факультету міжнародних відносин, які вивчають академічну дисципліну “Перша іноземна мова (англійська)” та містить тренувальні вправи та зразки контрольно-модульних робіт, розроблені на основі базового підручника курсу – Pioneer B2 by MMPublications. Методична розробка спрямована на розвиток фахових мовних компетентностей студентів-міжнародників і є додатковим дидактичним ресурсом для викладачів, які працюють за вказаним підручником.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21356
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Manual_Pioneer 2.pdftext document1,15 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.