Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21342
Назва: Практикум з гістології, цитології та ембріології
Автори: Степанюк, Ярослав Васильович
Ульянов, Вадим Олексійович
Омельковець, Ярослав Адамович
Титюк, Ольга Василівна
Бібліографічний опис: Степанюк Я. В., Ульянов В. О., Омельковець Я. А., Титюк О. В. Практикум з гістології, цитології та ембріології : навчально-методичні матеріали до виконання лабораторних робіт / Волинський національний університет імені Лесі Українки, медичний факультет, кафедра гістології та медичної біології. Луцьк. 2022. 149 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 21-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 616:[591:576.3]:611.013
Теми: гістологія
цитологія
ембріологія
Короткий огляд (реферат): Практикум з гістології, цитології та ембріології є навчально-методичними матеріалами для студентів спеціальності 222 «Медицина» вищих медичних навчальних закладів. Основна мета практикуму допомогти студентам на лабораторних заняттях із вивченням гістологічних мікропрепаратів, електронограм та структур клітин, тканин та органів. У посібнику подано короткі відомості про мікроскопічні прилади, правила роботи із мікроскопом, гістологічну техніку, методику виготовлення гістологічних препаратів, основні поняття гістології. Студенти під час виконання лабораторних робіт мають замалювати мікропрепарати, позначити його структури, заповнити таблиці та схеми, зробити позначки в наведених рисунках. Практикум сформовано відповідно до силабусу з курсу гістології, цитології та ембріології для студентів спеціальності 222 «Медицина».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21342
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stepanuyk.prakt.pdf6,99 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.