Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21282
Назва: Історія середніх віків країн Західної Європи : тести та проблемні запитання
Автори: Карліна, Оксана Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, доцент кафедри всесвітньої історії,
Бібліографічний опис: Карліна О. М. Історія середніх віків країн Західної Європи: тести та проблемні запитання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра всесвітньої історії. Луцьк : Волинська друкарня, 2022. 132 c.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 16-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинська друкарня
УДК: 94(4)"04/15"(076)
Теми: Історія західноєвропейського середньовіччя
Тести
Проблемні питання
Королівська влада
Феодалізм
Монархія
Короткий огляд (реферат): Тестування має на меті вирішити такі основні завдання: виявити рівень розуміння теоретичного матеріалу з курсу «Історія середніх віків країн Західної Європи», в тому числі основних понять і термінів; визначити повноту засвоєння конкретно-історичного матеріалу, основних подій, фактів, дат тощо; закріпити знання з курсу. Більшість тестових завдань мають характер закритих завдань, де з кількох наведених відповідей треба вибрати одну правильну. Для ефективного закріплення знань студентів використані також розгорнуті формулювання питань, в яких міститься характеристика історичних осіб, або запропоновано кілька відповідей, в яких подана докладна оцінка подій. 800 тестів згруповані за темами відповідно до програми курсу, що дозволить використовувати їх як для перевірки знань студентів з конкретної теми, так і рівня засвоєння основного матеріалу всього навчального курсу. Тестування з окремих питань може проводитись в усній формі фронтального опитування з винесенням тестових питань на відео носій та письмово шляхом підготовки навчальних карток з певною кількістю питань, які роздаються для заповнення. Проблемні завдання мають на меті стимулювати студентів висловлювати власні погляди на дискусійні питання історії західноєвропейського Середньовіччя на семінарських заняттях, колоквіумах, дебатах, у процесі виконання письмових робіт різної форми. Всього запропоновано 200 завдань, які поділені на теми відповідно навчальної програми курсу «Історія середніх віків країн Західної Європи» та його ключових проблем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21282
ISBN: 978-617-8018-31-3
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ist_test_probl.pdf1,64 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.