Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21271| Title: | Виробнича практика. Методичні рекомендації для ОС «Магістр» |
| Authors: | Уль, Анна Володимирівна Вакулюк, Лариса Адамівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Виробнича практика. Методичні рекомендації для ОС «Магістр» : рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 19 Архітектура та будівництво, спеціальність 193 Геодезія та землеустрій, освітня професійна програма Геодезія та землеустрій / [уклад. А.В. Уль, Л.А. Вакулюк] ; Волинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра геодезії, землевпорядкування та кадастру. Луцьк, 2022. 31 с. |
| Issue Date: | 2022 |
| Date of entry: | 16-Nov-2022 |
| Publisher: | Волинський національний університет імені Лесі Українки |
| Country (code): | UA |
| UDC: | 378.147.091.33-027.3(072) |
| Abstract: | Методичні вказівки призначені для використання студентами під час проходження виробничої практики при підготовці та виконанні випускної кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою Геодезія та землеустрій спеціальності 193 Геодезія та землеустрій галузі знань 19 Архітектура та будівництво денної та заочної форм навчання. У даній методичній розробці сформульовано загальні положення, порядок підготовки до написання, структуру, зміст та основні вимоги до оформлення, а також обґрунтовано процедуру захисту випускних кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою Геодезія та землеустрій спеціальності 193 Геодезія та землеустрій галузі знань 19 Архітектура та будівництво денної та заочної форм навчання. |
| URI: | https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21271 |
| Content type: | Methodical recommendations |
| Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали (FGEO) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| vyrob_prakt.pdf | 379,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.