Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21259
Назва: Фонетика і лексикологія української мови
Автори: Мельник, Ірина Анатоліївна
Бібліографічний опис: Мельник І. А. Фонетика і лексикологія української мови : навчально-методичні рекомендації. до виконання практичних завдань і самостійної роботи для здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література), освітньої програми «Українська мова та література. Світова література» (на базі диплома молодшого спеціаліста) / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет філології та журналістики, кафедра української мови. Луцьк, 2022. 112 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 16-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: фонетика
лексикологія
звук
слово
фонема
лексикологічний розбір
фонетичний розбір
фонематична транскрипція
фонетична транскрипція
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації містять зміст практичних занять, завдання для самостійної роботи відповідно до змістових модулів, методичні вказівки щодо написання рефератів, основні вимоги до запису тексту фонетичною та фонематичною транскрипціями, схеми та зразки фонетичного і лексикологічного розборів, питання для підсумкового контролю. політику оцінювання, розподіл балів, критерії, шкалу оцінювання знань здобувачів освіти, список рекомендованої літератури та інтернет-джерела. Для здобувачів спеціальності 014 середня освіта (Українська мова і література), освітньої програми «Українська мова та література. Світова література» (на базі диплома молодшого спеціаліста), а також здобувачів філологічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21259
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fonet_leks_prakt_sam.pdf2,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.