Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21228
Назва: Живопис: методичні рекомендації з освітнього компоненту
Автори: Прокопович, Тетяна Анатоліївна
Панфілова, Олександра Георгіївна
Бібліографічний опис: Прокопович Т. А., Панфілова О. Г. Живопис: методичні рекомендації з освітнього компоненту. Луцьк, 2022. 15 с.
Дата публікації: лис-2022
Дата внесення: 15-лис-2022
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 74.742
Теми: мистецтво
живопис
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з освітнього компоненту розроблені відповідно до стандарту освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалавр) рівня освіти і спрямовані на структуроване поглиблене вивчення правил та прийомів створення живописного зображення предметів побуту, портрету людини, фігури, а також більш детального вивчення живописного моделювання анатомічно-конструктивної схеми та пластичних форм. Представлений матеріал сприятиме кращому закріпленню і розумінню здобувачем правил і принципів живопису. Методичні рекомендації рекомендовано здобувачам освіти 1-4 курсу, спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Мета видання – надати методичну допомогу науково-педагогічним працівникам і здобувачам ступеня бакалавра у проведенні і вивченні освітнього компоненту «Живопис». Для науково педагогічних працівників і здобувачів ступеня бакалавра напряму підготовки 023 – «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21228
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zhyvopys.pdf800,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.