Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21206
Title: Розмовна англійська мова за зображеннями
Authors: Дурманенко, Оксана Леонідівна
Мельник, Вікторія Олександрівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Bibliographic description (Ukraine): Дурманенко О. Л., Мельник В. О. Розмовна англійська мова за зображеннями: методичні рекомендації. Луцьк, 2021. 43 с.
Issue Date: 2021
Date of entry: 15-Nov-2022
Country (code): UA
UDC: 811.111'276.12
Keywords: англійська мова
наочність
ілюстрація
Abstract: Основною метою навчання іноземної мови в школі є розвиток комунікативної компетенції учнів, а саме вміння використовувати іноземну мову як інструмент у діалозі культур і цивілізацій сучасного світу. Досягнення цієї мети передбачає взаємопов’язаний комунікативний та соціокультурний розвиток учнів засобами іноземної мови для їх підготовки до міжкультурного спілкування в різних сферах життєдіяльності: особистісній, професійній, освітній, публічній. Методичні рекомендації можуть бути використані під час організації освітнього процесу закладів дошкільної освіти, для підвищення кваліфікації вчителів, у закладах вищої педагогічної освіти, у системі післядипломної освіти педагогів. Навчання дітей старшого дошкільного віку іноземної (англійської) мови потребує максимального використання наочності. Але демонстрація завеликої кількості наочних посібників утомлює дитину, що може значно знизити ефективність опанування нею лінгвістичного матеріалу. Тому тільки використання різноманітних методичних прийомів навчання разом із використанням наочних посібників та чергування різних форм та видів роботи з дітьми призведе до формування мовленнєвої активності дошкільників
Description: У сучасних соціально-економічних умовах дедалі більшого значення набуває досконале володіння іноземною мовою. Вивченню мов відводиться все більше програмного навчального часу не лише в школах і закладах вищої освіти, а й у закладах дошкільної освіти.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21206
Content type: Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FP)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
durmanenko_melnyk.pdf1,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.