Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21178
Назва: Українська мова в професійному спілкуванні
Автори: Нестерчук, Оксана Григорівна
Приналежність: Волинський національний університет імені лесі українки
Бібліографічний опис: Нестерчук О. Г. Українська мова в професійному спілкуванні : для магістрів заочної форми навчання спеціальності «Українська мова та література. Світова література», «Середня освіта. Українська мова і література. Світова література» : навчально-методичні матеріали / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет філології та журналістики, кафедра історії та культури української мови. Луцьк, 2020. 68 с.
Дата публікації: жов-2020
Дата внесення: 14-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 811.161.2’276.6(075.8)
Теми: норми української мови
професійна мова
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали репрезентують комплексне вивчення дисципліни за матеріалами практичних завдань. Запропоновано систему вправ, що забезпечують оволодіння нормами української мови, всіма стильовими тонкощами та формують у студентів уміння послуговуватися ними в діловій сфері. Спеціальні вправи розвиватимуть навички укладання документів із дотриманням етикету ділового спілкування. Уміщено термінологічний словник із зразками документів та літературу до курсу. Видання призначене для студентів факультету філології та журналістики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21178
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ukr_mova_prof.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.