Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21124
Назва: Геопросторові бази даних. Лабораторний практикум
Автори: Мельник, Олександр Валентинович
Приналежність: Волинський національний університет, доцент кафедри геодезії, землевпорядкування та кадастру
Бібліографічний опис: Мельник О. В. Геопросторові бази даних : лабораторний практикум : рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 19 Архітектура та будівництво, спеціальність 193 Геодезія та землеустрій, освітня професійна програма Геодезія та землеустрій / Волинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра геодезії, землевпорядкування та кадастру. Луцьк : Вежа-Друк, 2022. 70 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 11-лис-2022
УДК: 528.4:[378.22:001.817(072)
Теми: сучасні технології обробки геопросторової інформації
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для використання студентами при вивченні освітньої компоненти "Геопросторові бази даних" за освітньо-професійною програмою Геодезія та землеустрій спеціальності 193 Геодезія та землеустрій галузі знань 19 Архітектура та будівництво денної та заочної форм навчання. У даній методичній розробці сформульовано загальні положення, необхідні для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Геопросторові бази даних", а також розглянуті сучасні технології обробки геопросторової інформації у СКБД PostgreSQL та розширення PostGIS, моделі, що лежать у їх основі, сучасні напрями застосування баз геопросторових даних і перспектиВи розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21124
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Heoprostorovi BD_lab.pdf4,77 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.