Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21082
Назва: Самоактуалізація майбутнього вихователя ЗДО: постановка.проблеми
Автори: Мельник, Ірина Миколаївна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Мельник І. М. Самоактуалізація майбутнього вихователя ЗДО: постановка.проблеми. Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації: зб. матеріалів ІV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції. Луцьк: 5 травня. 2022. С.181-186.
Конференція/захід: Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації
Дата публікації: 5-тра-2022
Дата внесення: 10-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: самоактуалізація педагога
мотивація вихователя
організація діяльності у ЗДО
підготовка вихователя до роботи у ЗДО
Діапазон сторінок: 181-186
Короткий огляд (реферат): Самоактуалізацію майбутнього вихователя ЗДО треба розуміти як характерну ознаку його діяльності, спрямованої на осягнення специфіки змісту майбутньої професії. Водночас акцентуємо, що самоактуалізація - це складний за змістом і тривалий у часі процес опанування професійною компетентністю, осмислення суті майбутньої спеціальності. Відтак у ЗВО мають бути створені спеціальні умови для стимулювання студентів до самоосвітньої діяльності, оволодіння ними новітніми технологіями навчання та виховання. Ключовими вимірами самоактуалізації вихователя ЗДО відзначаємо особистісний когнітивний та процесуально – поведінковий компоненти. Отож найповніше самоактуалізація проявляється на особистісному та предметно - діяльнісному рівнях. Перспективою подальших досліджень можуть бути питання конкретизації критеріїв та показників самоактуалізації вихователя ЗДО, а також стану сформованості цієї характеристики в освітньо-виховному середовищі ЗВО, чинників впливу на його успішність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21082
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
samoakt.pdf244,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.