Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21081
Назва: Інфінітив: граматичний матеріал, вправи
Автори: Харкевич, Галина Іліодорівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат філологічних наук, доцент
Бібліографічний опис: Харкевич Г. І. Інфінітив: граматичний матеріал, вправи : [методична розробка для студентів другого курсу ФМВ] / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов та перекладу. Луцьк, 2022. 38 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 10-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: інфінітив
граматика
англійська мова
Короткий огляд (реферат): Методична розробка містить стислий граматичний матеріал та вправи на інфінітив, аудиторне і самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Методична розробка призначена для студентів другого курсу ФМВ. Може бути використана також вступниками до вищих навчальних закладів. Інфінітив, як одна з неособових форм дієслова, викликає значні труднощі у тих, хто вивчає англійську мову. Укладена методична розробка містить граматичний матеріал і тренувальні вправи, що сприяють виробленню навичок застосування інфінітива в англійській мові. Розробка складається з трьох частин. У першій частині подано стисло граматичний матеріал щодо випадків вживання частки “to” перед інфінітивом та тренувальні вправи. Друга частина містить короткий виклад граматичного матеріалу – складний додаток (Complex Object), перед відповідними вправами на переклад з української мови на англійську і навпаки. У третій частині подано стисло граматичний матеріал на вживання суб’єктного інфінітивного комплексу (Complex Subject) і тренувальні вправи, аудиторне та самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Тестові завдання сприяють закріпленню і систематизації пройденого матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21081
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
infinitiv.pdf424,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.