Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21076
Назва: Модальні дієслова: граматичний матеріал, вправи і тести
Автори: Харкевич, Галина Іліодорівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат філологічних наук, доцент
Бібліографічний опис: Харкевич Г. І. Модальні дієслова: граматичний матеріал, вправи і тести : методична розробка для студентів другого курсу ФМВ / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов та перекладу. Луцьк, 2022. 51 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 9-лис-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: модальні дієслова
англійська мова
граматика
Короткий огляд (реферат): Модальні дієслова викликають значні труднощі у тих, хто вивчає англійську мову. Укладена методична розробка містить граматичний матеріал, вправи і тести на модальні дієслова, що сприяють виробленню навичок їхнього застосування. Розробка складається з двох частин. У першій частині подано стисло граматичний матеріал перед відповідними вправами на переклад з української мови на англійську. Друга частина містить тренувальні англомовні граматичні вправи, аудиторне і самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Тестові завдання сприяють закріпленню і систематизації пройденого матеріалу. Методична розробка містить стислий граматичний матеріал, вправи і тести на модальні дієслова, аудиторне і самостійне виконання яких гарантує якісне засвоєння матеріалу. Методична розробка призначена для студентів другого курсу ФМВ. Може бути використана також вступниками до вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21076
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modalni diieslova.pdf486,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.