Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21059
Назва: Герундій чи інфінітив?
Автори: Черняк, Оксана Павлівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Черняк О. П. Герундій чи інфінітив? : [навчально-методичне видання] для студентів факультету міжнародних відносин / Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2022. 37 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 9-лис-2022
Країна (код): UA
УДК: 811.111’367.625(075.8)
Теми: англійська мова
інфінітив
герундій
граматика
Короткий огляд (реферат): Навчально-методична розробка створена з метою надати допомогу студентам факультету міжнародних відносин в оволодінні граматичним матеріалом щодо вживання неособових форм дієслова в англійській мові, який викликає певні труднощі. Структура навчально-методичної розробки допоможе викладачеві обрати оптимальні способи організації роботи для ефективного засвоєння матеріалу. Особливістю розробки є широке використання узагальненого подання граматичного матеріалу, що, як показує досвід, сприяє кращому засвоєнню студентами матеріалу з найменшими витратами часу. велика різноманітність вправ (трансформація, використання моделей при складанні речень, переклад тощо); наявність вправ творчого характеру, що дозволить студентам розвинути навички мислення англійською мовою. Послідовність викладу матеріалу навчально-методичної розробки відрізняється від традиційного, враховуючи те, що неособові форми дієслова в англійській мові порівняно з іншими частинами мови мають найбільшу парадигму, яка не корелює з рідною мовою. Навчально-методична розробка може бути використана студентами факультету міжнародних відносин як для аудиторної, так і для самостійної роботи. Також призначено для усіх, хто вивчає англійську граматику.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/21059
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
герундій_інфінітив.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.