Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20926
Назва: Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисциплін: «Підприємництво і бізнес-культура», «Інноваційне та соціальне підприємництво», «Економіка підприємства», «Потенціал і розвиток бізнесу», «Економіка та організація біржової діяльності»
Автори: Павлов, Костянтин Володимирович
Сак, Тетяна Василівна
Бортнік, Світлана Миколаївна
Лялюк, Алла Миколаївна
Шостак, Людмила Василівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Павлов К., Сак Т., Бортнік С., Лялюк А., Шостак Л.. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисциплін: «Підприємництво і бізнес-культура», «Інноваційне та соціальне підприємництво», «Економіка підприємства», «Потенціал і розвиток бізнесу», «Економіка та організація біржової діяльності», для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» денної та заочної форм навчання. Луцьк: Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021. 40 с.
Дата публікації: 22-лис-2021
Дата внесення: 26-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університету імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Волинський національний університет імені Лесі Українки
УДК: 338.1 (072)
Короткий огляд (реферат): Методична розробка містить рекомендації щодо вибору теми, завдання, основні вимоги до виконання курсової роботи з дисциплін: «Підприємництво і бізнес-культура», «Інноваційне та соціальне підприємництво», «Економіка підприємства», «Потенціал і розвиток бізнесу», «Економіка та організація біржової діяльності», її структури та технічного оформлення, порядку захисту курсової роботи, рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20926
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KR.pdf674,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.