Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20909
Назва: Основи наукових досліджень в галузі практичної психології
Автори: Магдисюк, Людмила Іванівна
Грицюк, Ірина Михайлівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Магдисюк Л. І., Грицюк І.М. Основи наукових досліджень в галузі практичної психології : Методичні рекомендації до курсу «Основи наукових досліджень в галузі практичної психології» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та психодіагностики. Луцьк, 2022. 36 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 24-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 159.9-048.88:001.89(072)
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях «Основи наукових досліджень в галузі практичної психології» викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабораторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до екзамену, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання, а також модульні контрольні роботи із предмету. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та «Магістр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20909
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osd.pdf521,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.