Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20896
Назва: Гідрографія України
Автори: Стельмах, Валентина Юріївна
Мельнійчук, Михайло Михайлович
Бібліографічний опис: Стельмах В. Ю., Мельнійчук М. М. Гідрографія України : методичні рекомендації до виконання практичних робіт : методична розробка для студентів географічного факультету / Волинський національний університет імені Лесі Українки, географічний факультет, кафедра фізичної географії. Луцьк, 2022. 94 с.
Дата публікації: 19-жов-2022
Дата внесення: 21-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
УДК: 911:556(477)(07)
Короткий огляд (реферат): Окрім лекційного матеріалу, курс "Гідрографія України" вимагає великої кількості виконання практичних робіт, на яких вивчається частина матеріалу, зокрема прикладного характеру, закріплюється теоретичний матеріал. Також виконання запропонованих завдань допоможе студентам більш ґрунтовно підготуватися до іспиту. Практичні роботи спрямовані на формування у студентів необхідних знань про основні правила, закономірності, властивості гідросфери та умови формування гідрографічної мережі на території України; формування умінь визначати основні параметри водного об’єкту; формування умінь первинної обробки і зберігання гідрологічної інформації. Після проведення практичних робіт студент повинен отримати навички виконання польових досліджень на річках, озерах, водосховищах, інших водних об’єктах, вміти зробити правильні висновки на основі отриманих результатів. У методичних рекомендаціях подано короткі теоретичні відомості до кожної із тем, описано методику виконання завдань та контрольні запитання до них, виконання яких дозволить студентам оволодіти всіма необхідними знаннями та навичками, передбаченими програмою дисципліни. Практичні роботи виконуються студентом самостійно, під наглядом викладача, який оцінює її після завершення і оброблення матеріалу. Навчально-методичне видання складено відповідно до програм курсу "Гідрографія України”, який передбачений навчальним планом для студентів денної форми навчання географічного факультету, що навчаються за спеціальністю 103 Науки про Землю, ОПП Гідрологія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20896
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hidrohrafiia Ukr_prakt.pdf4,71 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.