Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20883
Назва: Управління фінансовою санацією підприємств : методичні рекомендації до практичних занять
Автори: Стащук, Олена Володимирівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Стащук О. В. Управління фінансовою санацією підприємств : методичні рекомендації до практичних занять для студентів денної та заочної форм навчання освітнього ступеня «магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Луцьк : «Вежа», 2021. 95 с.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 20-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
УДК: 378.747.8(05)
Теми: управління фінансовою санацією
санація балансу
антикризове управління
фінансування санації
правила фінансування
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємств» призначений для засвоєння теоретичних знань та набуття практичних навичок студентами щодо особливостей управління фінансами та фінансовою діяльністю суб’єктів господарювання в умовах кризових явищ, оцінювання ймовірності банкрутства підприємств та використання фінансових методів відновлення платоспроможності підприємства та попередження його банкрутства. Структура навчально-методичного видання відповідає тематиці лекційного курсу з дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємств», має логічну послідовність, що дозволяє студентам у повному обсязі отримати базові знання з курсу та забезпечує виконання усіх компетентностей, передбачених галузевим стандартом вищої освіти для спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Кожне практичне заняття у методичних рекомендаціях містить зміст теми, контрольні запитання до її засвоєння, практичні завдання та методичні рекомендації до їх виконання, а також тести для перевірки знань студентів.
Опис: Рекомендовано для студентів освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20883
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UFB_pr1.pdf990,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.