Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20880
Назва: Управління фінансовою безпекою : методичні рекомендації до практичних занять
Автори: Стащук, Олена Володимирівна
Приналежність: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Бібліографічний опис: Стащук О. В. Управління фінансовою безпекою : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів освітнього рівня «магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Луцьк, 2022. 29 с.
Дата публікації: вер-2022
Дата внесення: 20-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Луцьк
УДК: 378.747.8(05)
Теми: фінансова безпека
підприємства
бюджетна безпека
безпека страхового ринку
грошово-кредитна безпека
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять «Управління фінансовою безпекою» призначені для засвоєння теоретичних знань та набуття практичних навичок здобувачами освітнього рівня «магістр» щодо особливостей управління фінансовою безпекою держави та окремих суб’єктів господарювання із використанням сучасних методів та інструментів, оцінювання рівня фінансової безпеки та ідентифікації загроз і ризиків фінансовій безпеці. Структура навчально-методичного видання відповідає тематиці лекційного курсу з дисципліни «Управління фінансовою безпекою», має логічну послідовність, що дозволяє здобувачам у повному обсязі отримати базові знання з курсу та забезпечує виконання усіх компетентностей, передбачених галузевим стандартом вищої освіти для спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Кожне практичне заняття у методичних рекомендаціях містить зміст теми, контрольні запитання до її засвоєння, практичні завдання та методичні рекомендації до їх виконання, а також тести для перевірки знань студентів.
Опис: Рекомендовано для здобувачів освітнього рівня «магістр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20880
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UFB_pr.pdf496,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.