Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20802
Назва: Психодизайн навчальної і професійної діяльності
Автори: Коць, Михайло Онисимович
Бібліографічний опис: Коць М. О. Психодизайн навчальної і професійної діяльності : силабус нормативного освітнього компонента підготовки магістра спеціальності 053 «Психологія» освітньо-професійної програми «Психологія» / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2022. 21 с.
Дата публікації: сер-2022
Дата внесення: 4-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психодизайн
навчальна діяльність
професійна діяльність
Короткий огляд (реферат): В освітньому компоненті (ОК) представлено теоретико-методологічні та практичні засади вивчення психодизайну навчальної і професійної діяльності; аналізується психодизайн як соціально-психологічна реальність у взаємозв’язку із професійним самовизначенням та професійною діяльністю. Метою ОК «Психодизайн навчальної і професійної діяльності» є формування у здобувачів освіти сучасного уявлення про професіоналізм; оволодіння здобувачами освіти теоретичними знаннями про особливості видів трудової діяльності людини та підготовку її до праці; вивчення психологічних проблем виробничого навчання та на практиці застосовувати рекомендації сучасної психології навчальної і професійної діяльності та професійної кар’єри і на цій основі сприяти виробленню психологічної готовності до кваліфікованої фахової діагностичної, консультативної та корекційної діяльності. Завданнями вивчення ОК «Психодизайн навчальної і професійної діяльності» є: - формування уявлень про психодизайн навчальної і професійної діяльності як про актуальну теоретико-прикладну наукову галузь; - інтеграція та систематизація знань про на навчальну і професійну діяльність та професійне самовизначення особистості впродовж усього життєвого шляху; - опанування знань про психологію суб’єкта фахової діяльності та успішну побудову ним професійної кар’єри; - формування професійного мислення здобувачів освіти, набуття ними досвіду творчого використання психологічних знань для вирішення конкретних завдань майбутньої фахової діяльності; - сприяння професійному самовизначенню та набуттю здобувачами освіти професійно-педагогічної ідентичності через усвідомлення психологічних особливостей фахової діяльності та передумов її опанування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20802
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psykhodyzain.pdf717,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.