Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20794
Назва: Педагогічна психологія та методика викладання психології
Автори: Бабій, Микола Федорович
Бібліографічний опис: Бабій М. Ф. Педагогічна психологія та методика викладання психології : силабус нормативного освітнього компонента підготовки бакалавра спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія (для денної (очної) форми навчання) / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2022. 15 с.
Дата публікації: вер-2022
Дата внесення: 3-жов-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: педагогічна психологія
методика
викладання
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення ОК «Педагогічна психологія та методика викладання психології» є формування знань та практичних навичок у здобувачів з таких питань: - психології навчання; - психології виховання; - психологія діяльності педагога; - засадничі принципи підготовки та проведення навчальних занять з психології у ВНЗ; - організації та планування науково-дослідної роботи студентів; - організації виховної роботи студентів. Основними завданнями вивчення ОК «Педагогічна психологія та методика викладання психології » є: - розкрити психологічні аспекти психології навчання; - ознайомити з механізмами виховного впливу; - основними психологічними компонентами педагогічної діяльності ; - засвоєння методичних прийомів організації та проведення навчальних занять теоретичного та практичного змісту у навчальних закладах різного рівня акредитації; - планування та проведення науково-дослідної роботи студентів; - реалізовувати на практиці нові, інноваційні методи формування професійних знань у слухачів; - об’єктивно оцінювати результати навчальної діяльності здобувачів. Механізми пошуку наукової проблеми та шляхів її вирішення.Освітній компонент (ОК) «Педагогічна психологія та методика викладання психології » включений до освітньої – професійної програми 053 «Психологія», рівень «бакалавр» для здобуття психологічної освіти. Він відноситься до прикладних дисциплін, що входять до структури «Педагогічна психологія». У ньому розкриваються аспекти професійної діяльності викладача у вищій школі. Здобувачі знайомляться з технологіями та методами організації, проведення різних видів навчальних занять та форм наукової роботи. Вони пізнають ази проведення навчальної, консультативної та виробничої практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20794
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ped_psykholohiia ta metodyka.pdf449,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.