Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20788
Назва: Німецька мова. Тексти з німецької мови для студентів факультету міжнародних відносин
Автори: Козак, Алла Володимирівна
Бібліографічний опис: Козак А. В. Німецька мова. Тексти з німецької мови для студентів факультету міжнародних відносин : методичне видання для студентів факультету міжнародних відносин / Волинський національний університет імені Лесі Українки. Луцьк, 2022. 50 с.
Дата публікації: тра-2022
Дата внесення: 30-вер-2022
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Країна (код): UA
Теми: німецька мова
вправи
переклад
Короткий огляд (реферат): Методичне видання призначене для самостійної роботи студентів із дисципліни «Німецька мова». Метою видання є допомогти студентам у роботі із розвитку умінь говоріння, граматичних і лексичних навичок читання текстів побутової, суспільно-політичної, країнознавчої тематики. Навчити студентів перекладацьких навичок, перекладати з німецької мови на українську та з української на німецьку, виражати думки у формі логічно-граматичних структур відповідно обраної іноземної мови (німецької). Розвивати перекладацький потенціал завдяки комунікативним вправам перекладацького спрямування, тобто формувати вміння вільно користуватись обома формами німецької мови – усною і писемною. Методичне видання створене відповідно до нових типових навчальних планів і програм з іноземної мови та призначене для студентів факультету міжнародних відносин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20788
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_nim_mov_ 2022.pdf497,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.