Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20774
Title: Психологічна служба в освіті
Authors: Іванашко, Оксана Євгенівна
Affiliation: Волинський національний університет імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогічної і вікової психології
Bibliographic description (Ukraine): Іванашко О. Є. Психологічна служба в освіті : силабус нормативного освітнього компонента підготовки освітнього рівня Бакалавр спеціальності 053 Психологія освітньо-професійної програми Психологія, освітньо-професійної програми Психологія (на базі диплома молодшого спеціаліста; диплома молодшого бакалавра) : для денної (очної) і заочної форм навчання / Волинський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра педагогічної та вікової психології. Луцьк, 2022. 33 с.
Issue Date: 2022
Date of entry: 26-Sep-2022
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Country (code): UA
Keywords: психологічна служба
освітнє середовище
Abstract: До змісту освітнього компонента «Психологічна служба в освіті» включені розділи, що дозволять узагальнити теоретичні та практичні знання з різних психологічних дисциплін, навчитися використовувати їх на практиці з метою ефективної організації психологічної служби в освітніх закладах різного типу. У освітньому компонентові поєднується розгляд як теоретичних, так і практичних аспектів роботи практичного психолога в освіті. Акцент робиться на технологічних аспектах діяльності психолога в системі освіти, починаючи від організації його праці, взаємодії з педагогічним колективом та закінчуючи конкретними методиками, які використовуються в роботі з різними віковими групами дітей та їхніми сім’ями.
URI: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20774
Content type: Training program
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Psykholohichna sluzhba v osviti.pdf788,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.