Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20724
Назва: Психологія залежної поведінки
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Бібліографічний опис: Мудрик А. Б. Психологія залежної поведінки : (методичні рекомендації до проведення практичних та лабораторних занять) / Волинський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної та клінічної психології. Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2022. 49 с.
Дата публікації: 18-тра-2022
Дата внесення: 13-вер-2022
Країна (код): UA
Теми: Клінічна психологія
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні матеріали до курсу побудовані з урахуванням того, що частина матеріалу з курсу вивчається студентами самостійно. За умов, що на лекції відведена незначна кількість годин, то цей вид навчальної діяльності передбачає ознайомлення студентів лише із основними категоріями і поняттями, методами та психологічними теоріями предмета. Виходячи з цього, в навчально-методичному виданні пропонується, завдання для самостійної роботи студентів, перелік питань для підготовки до практичних занять, перелік питань та завдань для підготовки до лабораторних занять, перелік питань підготовки до заліку, перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано для підготовки магістра, галузі знань 05 – соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 – психологія, за освітньою-професійною програмою Клінічна психологія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/20724
Тип вмісту: Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psykhol_zalezhn_pov_lab.pdf726,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.